Skip to main content
Ulefos > Hem > Kontrollventiler

Kontrollventiler

Ulefos Serie 300 från Dorot är hydrauliskt styrda kontrollventiler av yttersta toppkvalitet. Ventilerna är byggda för längsta livslängd och har noga kontrollerade toleranser i alla ingående delar. Detta resulterar i jämn stabil gång vilket man eftersträvar för denna typ av produkt. Inom Ulefos har vi lång erfarenhet av kontrollventiler. Vanligast är tryckreduktionsventiler för dricksvattenledningar men vi har även andra typer.

Kontakta oss så hjälper vi er att få ett välfungerande system och vi skräddarsyr även kompletta nedstigningsbrunnar med inbyggda komponenter som rörkopplingar, flänsrördelar, avstängningsventiler, kontrollventil, stensamlare och avluftningsventil.

Användningsområden

Vattendistributionsnät 
Våra reglerventiler är speciellt utformade för att möta vattendistributionsnätens olika behov, såsom tryckreglering, kvantitetsreglering, förebyggande av läckor, kontroll av pumpar, nivåreglering, förebyggande av tryckstötar, avlopps- och vattenrening. 

Bevattning 
Reglerventilerna är ledande inom automatiska reglerventiler för bevattning. Oavsett om det är droppbevattning, växthus, grästäcke eller parkanläggningar. De innovativa produkterna är de senaste inom sitt område och tillverkas av en mängd olika material, såsom gjutjärn, segjärn, stål, rostfritt stål, brons, polyamid och PVC.

Bygg, industri och brandskydd
Vi kan leverera reglerventiler för olika uppgifter till höghus, såsom reglering av mängd och tryck, förebyggande av tryckstötar och kontroll av nivån i bassänger. Det finns även ett antal ventiler med UL godkännanden för brandskyddssystem. 

Filtrering och vattenbehandling
Många ventiler kan även levereras för backspolning av filtersystem. Valet av material i dessa ventiler säkerställer en lång livslängd även vid behandling av aggressivt vatten.

Dorot kontrollventiler Serie 300
Serie 300 från Dorot är en hydrauliskt styrd och membranaktiverad kontrollventil.

Vi skräddarsyr lösningen komplett i nedstigningsbrunnen med inbyggda komponenter som rörkopplingar, flänsrördelar, avstängningsventiler, kontrollventil, stensamlare och avluftningsventil.

10 års produktgaranti
Ulefos AB ger 10 års kvalitetsgaranti på alla Esco-ventiler avsedda att användas i dricksvattenförsörjning. Garantin börjar gälla från den dag varan skickas från vårt lager.
Ladda ner produktgaranti

Vill du veta mer?

Kontakta oss på mail eller telefon
order@ulefos.se
0302-229 20