Skip to main content
Ulefos > Hem > Jobba hos oss

Jobba i Ulefos

I Ulefos Gruppen jobbar många olika yrkesroller och kompetenser och en karriär hos oss innebär en mängd olika möjligheter. Du blir en i gänget och du får möjligheten att arbeta med unika och utmanande projekt och får kunskap att ta med dig in i din framtida karriär.

Hos oss på Ulefos får du använda och vidareutveckla din expertis genom att hjälpa till att utveckla så hållbara produkter och lösningar som möjligt för framtiden. Vi deltar aktivt i FNs hållbarhetsmål och sätter solida mål för hur vi kan bidra till det gröna skiftet. Du blir en del av en tvärvetenskaplig miljö där de olika rollerna arbetar tillsammans för de bästa lösningarna. Det är människorna i organisationen som gör skillnad – det är därför det är ett övergripande mål för oss att uppnå välbefinnande, lärande, motivation och aktivt deltagande för alla anställda. För att leverera de bästa tjänsterna är vi beroende av professionellt kvalificerade medarbetare med god samarbetsförmåga, rätt attityder och vilja att lösa komplexa utmaningar.

I Sverige är vi 18 anställda. Som en del av en nordisk grupp med över 300 anställda i 4 länder finns det många spännande karriärmöjligheter inom Ulefos koncernen.

Lediga Tjänster

Country Manager Ulefos Sverige


Följ med här eller i våra sociala media kanaler för nya möjligheter.