Skip to main content
Ulefos > Hem > Arrangemang

Arrangemang

Vi gillar att bidra med vår kunskap och erfarenhet och hoppas du finner något intressant upplägg för just dina/era behov. Vi presenterar hur Ulefos agerar hållbart med ett cirkulärt åtagande kring våra närproducerade produkter. Möt också våra produktexperter för rådgivning med våra lösningar från Ulefos, Plasson, Viking Johnson och Xepto.

Välkommen till Vatten2023 
Mötesplatsen för vattnets framtida kretslopp | 24-26 oktober 2023, Svenska Mässan, Göteborg 

Ulefos ser fram emot dialog om hur vi löser behov kring dagvattenhantering, smarta produkter för kontroll och övervakning av ditt VA-nät samt vatten- och avloppsdistribution. 

I en föränderlig värld behövs samlingspunkter där branschen enas och goda krafter sammanförs. Vatten2023 är en av de samlingspunkterna.

Vi presenterar hur Ulefos agerar hållbart med ett cirkulärt åtagande kring våra närproducerade produkter. Möt också våra produktexperter för rådgivning med våra lösningar från Ulefos, Plasson, Viking Johnson och Xepto som kommer vara på plats.

Det kommer bli dagar fulla med inspiration, information och mingel med kollegor i VA-branschen. Vi ser fram emot att träffa er i Göteborg i Ulefos monter C04:02.

Har du frågor; kontakta din lokala säljare

Inbjudan samt registrering

Information Vatten2023