Skip to main content
Ulefos > Hem > Webbinar: Hur väljer man hållbara lösningar för dagvattenhantering?

Webbinar: Hur väljer man hållbara lösningar för dagvattenhantering?

Hur väljer man hållbara lösningar för dagvattenhantering? Detta får du veta mer om när Line Brekke Rasmussen, produktchef gatugods, och Mikko Nilsen, försäljningschef gatugods, bygg och anläggning, ger dig en introduktion i olika lösningar för dagvattenhantering.  

När
Tisdag 13 juni 2023 kl. 09.00-09.30

Var
Teams, digitalt

Föredragshållare
Line Brekke Rasmussen och Mikko Nilsen
Webbinariet hålls på Norska

Banner om webbinar om dagvattenhantering Grafik.

Klimatförändringar och urbanisering ökar risken för skador till följd av dagvatten. För att möta dagens och framtidens utmaningar behöver vi olika hållbara lösningar som kan hantera dagvatten. I detta webbinariet ska vi titta närmare på hur du kan leda om och ta bort vatten från ytan till önskade områden.

I webbinaret får du veta mer om:

  • Regnbädd för hantering av dagvatten i Bjørnstjerne Bjørnsons gate, Drammen
  • Hur man använder dagvatten som en resurs
  • Alternativ för att ta bort dagvatten från områden, och hur säkerställer man att de utvalda produkterna är tillräckligt dimensionerade
  • Vilka lösningar och användningsområden som finns för olika områden

Du får konkreta råd om hur du väljer rätt dagvattenlösningar för ditt nästa projekt. Webinariet passar särskilt dig som är konsult, eller dig som arbetar med planering och offentlig upphandling i kommunen.

Anmäl dig till webbinariet

Du får Teams-länken via mail.

Om du inte kan öppna registreringssidan, kontrollera att Teams inte är blockerat som ett popup-fönster i din webbläsare.