Skip to main content
Ulefos > Hem > VA Tour 2024

VA Tour 2024

Vi gillar att bidra med vår kunskap och erfarenhet och hoppas du finner något intressant upplägg för just dina/era behov. Vi presenterar hur Ulefos agerar hållbart med ett cirkulärt åtagande kring våra närproducerade produkter. Möt också våra produktexperter för rådgivning med våra lösningar från Ulefos, Plasson, Viking Johnson och Xepto.

Under VA Tour bjuds de på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. Kom och ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA. Vi ser fram emot att ses. Anmälan gör du nedan.

Har du frågor; kontakta din lokala säljare

Om VA Tour Sweden

VA Tour Sweden är Sveriges största mässa inom markförlagd VA. Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom VA. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässan har under åren utvecklats till den största och viktigaste mässan inom markförlagd VA. Här kan man se, klämma och känna på de stora VA-produkterna och knyta kontakter på ett och samma ställe. Förutom att mässbesöket är kostnadsfritt bjuder vi på både frukost och lunch.

VA Tour Sweden fortsätter turnén i januari 2024

VA Tour Sweden-turnén inleddes i oktober 2023 med ett stopp på Vatten 2023 i Göteborg och under januari 2024 fortsätter turnén runt om i landet. Då besöker vi Umeå den 18 januari, Stockholm den 23 januari, Malmö den 25 januari och Jönköping den 30 januari. Vi ser fram emot att ge fler besökare möjligheten att utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och titta på de senaste produktnyheterna inom VA. Vi hälsar återigen besökare, utställare och föreläsare välkomna till Sveriges bästa och största mötesplats inom markförlagd VA!