Skip to main content
Ulefos > Hem > Aktuellt > Ulefos stärker sin organisation

Ny distriktsansvarig säljare Stockholm/Uppsala

Ulefos välkomnar Johan Lundvall som ny distriktsansvarig  säljare i Stockholm/Uppsala-området. Ulefos ser fortsatt en stor potential i området och viktigt med en lokal kontakt för grossister och kommuner samt övriga aktörer.

Johan kommer fortsatt ha dialogen med marknaden och arbetet med att agera rådgivare inom våra segment VA, Gatugods och Linjeavvattning. Johan kommer närmast ifrån arbete med projektförsäljning inom tätskikt för byggnader och har en gedigen bakgrund inom försäljning i ett grossistled med fokus VVS och Fastighet där han varit aktiv i över 30år. ”Jag ser det som ett spännande uppdrag och utveckling inom region Stockholm/Uppsala att föra fram Ulefos hela produktportfolio, med en stark miljö- och hållbarhetsprofil.  Utöver det så gillar jag Ulefos position som en viktig spelare på marknaden och med mångårig tradition med bl a egen tillverkning sedan 1657.” säger Johan.

”Kul och spännande samt viktigt att få Johan på plats och att han redan är igång sedan en vecka tillbaka. Johan passar bra in i Ulefos teamet och med en gedigen bakgrund som kommer hjälpa alla aktörer på marknaden på ett väldigt bra sätt!” säger Peder.

Kontakta gärna Johan Lundvall och börja dialogen redan idag.

Johan Lundvall
Distriktsansvarig Stockholm & Uppsala
0709-229202
johan.lundvall@ulefos.com