Skip to main content
Ulefos > Hem > Aktuellt > Ulefos Montageboxar

Montageboxar

Ulefos Viking Johnson Montageboxar är designade och tillverkade enligt överensstämmande med ISO9001:2008. Miljöstandard enligt ISO 14001:2004. Alla komponenter som är i kontakt med dricksvatten är dricksvattengodkända.

Montageboxar med rostfria syrafasta gängstänger A4

Ulefos Viking Johnson Montageboxar med fullt genomlopp är mycket smidiga att installera tack vare färre gängstänger och en packning som dras åt oberoende av gängstängerna. Detta snabbar på installationen avsevärt då färre muttrar behöver dras åt jämfört med exempelvis montageboxar av typ PZ. Montageboxarna med standard PN10 fläns är dragfasta och packningen av EPDM gummi som standard har lång livslängd tack vare lågt stängningsmoment.

Miljövänlig ytbeläggning

Rilsan är en tålig och miljövänlig ytbeläggning fri från tungmetallbaserade pigment och härdningsmedel. Robust mot deformation och tålig mot stötar och slag under monteringen. Rilsan är dricksvattengodkänt samt minimum 250 my tjocklek.

Ulefos-Gruppen är exklusiv leverantör av Viking Johnson i Norden. Produkterna är kända som högkvalitativa på marknaden och portföljen består av UltraGrip, AquaFast, Montagebox, EasiClamp och EasiTee.