Skip to main content
Ulefos > Hem > Aktuellt > Ulefos Montageboxar & Easi gjutna reparationsmuffar och anborrningskopplingar

Montageboxar &
Easi-serien

Ulefos Viking Johnson Montageboxar & Easi gjutna reparationsmuffar och anborrningskopplingar är designade och tillverkade enligt överensstämmande med ISO9001:2008. Miljöstandard enligt ISO 14001:2004. Alla komponenter som är i kontakt med dricksvatten är dricksvattengodkända.

Montageboxar med rostfria syrafasta gängstänger A4

Ulefos Viking Johnson Montageboxar med fullt genomlopp är mycket smidiga att installera tack vare färre gängstänger och en packning som dras åt oberoende av gängstängerna. Detta snabbar på installationen avsevärt då färre muttrar behöver dras åt jämfört med exempelvis montageboxar av typ PZ. Montageboxarna med standard PN10 fläns är dragfasta och packningen av EPDM gummi som standard har lång livslängd tack vare lågt stängningsmoment.

Easi-serien

EasiClamp, EasiTap och EasiTee gjutna reparationsmuffar och anborrningskopplingar för gjutna rör. Med EPDM gummi för vattenledningar. Packningen är våffelmönstrad och tätar mycket bra även på lätt korroderade rör. EasiClamp DN80-150 finns med gångjärn som underlättar för montören vid installationen. Easi-serien genomgår intensiva prestanda-tester för att säkerställa att alla produkter möter industristandarder. Varje detalj är noga uträknad för att matcha det olika förutsättningar och skick som rören har. 

Sortiment Easi-serien

Miljövänlig ytbeläggning

Rilsan är en tålig och miljövänlig ytbeläggning fri från tungmetallbaserade pigment och härdningsmedel. Robust mot deformation och tålig mot stötar och slag under monteringen. Rilsan är dricksvattengodkänt samt minimum 250 my tjocklek.

Ulefos-Gruppen är exklusiv leverantör av Viking Johnson i Norden. Produkterna är kända som högkvalitativa på marknaden och portföljen består av UltraGrip, AquaFast, Montagebox, EasiClamp och EasiTee.