Skip to main content
Ulefos > Hem > Aktuellt > Ny VD i Ulefos

Ny VD i Ulefos

Jonathan Malm, idag Försäljnings- & Marknadschef, utses till VD för Ulefos AB. Peder Svensson som idag arbetar med affärsutveckling inom segmentet Ytvattenrännor tar över som Försäljningschef.

Förändringen ger ett starkt lokalt ledarskap i Ulefos Sverige med fokus på försäljning och tillväxt samt genomförande av Ulefos-koncernens mål och visioner.
-Vi är glada över att Jonathan och Peder har tagit på sig ansvaret för att leda vidareutvecklingen av Ulefos AB. De har båda gedigen marknadskunskap och personliga egenskaper som hela organisationen och våra kunder kommer att dra nytta av i framtiden, säger Birger Solberg, koncernchef Ulefos-gruppen.

-Jag känner mig ödmjuk och hedrad att få förtroendet som VD. Det är väldigt spännande och motiverande att få möjlighet att leda Ulefos AB i framtiden med fokus på försäljning och genomförande av Ulefos-koncernens vision att bli den självklara leverantören inom vår bransch. Tillsammans med vårt starka team i Sverige är jag säker på att vi kommer bli framgångsrika, säger Jonathan.

Samtidigt lämnar Jonathan över rollen som Försäljningschef till Peder Svensson vilket ytterligare förstärker vårt fokus på våra kunder och utveckling av vårt erbjudande.

-Jag är givetvis glad för förtroendet och ser fram emot en spännande resa framåt och starkt fokus på marknaden och dess behov. Ulefos AB har idag en stark lokal närvaro över hela Sverige med gedigen kompetens inom våra segment. Med detta i grunden ser jag fram emot hur vi kan utveckla arbetssätt och förstärkning av produktportföljen med fokus på tillväxt, hög servicegrad samt långsiktiga samarbeten, säger Peder.

Jonathan och Peder tillträder sina nya tjänster den 1 april.