Spindelhylsa flyttas från spindelförlängare till slussventil

För att förenkla för våra kunder i Sverige så monterar vi nu spindelhylsor på samtliga slussventiler oavsett dimension.

Under en övergångsperiod så kommer vi att leverera hylsor även på våra spindelförlängare för slussventiler så det blir dubbelt under denna övergångsperiod. Därefter levereras våra spindelförlängare för slussventiler utan hylsa och har då fyrkantsrör utvändigt 25×25 mm.

 

Hylsan #19/25×25 som är av rostfri kvalitet A4 AISI316 och som under många år suttit på spindelförlängarna för Ulefos Esco slussventiler DN80-150 (AQ DN100-150) har Ulefos artikelnummer 18900104 inklusive sprintar. Den finns lagerlagd hos oss i Stenkullen och går bra att beställa. För övriga dimensioner av slussventiler har spindelhylsan suttit på ventilerna. Denna förbättring som vi gör blir mer konsekvent jämfört med tidigare att hylsan alltid sitter på våra slussventiler. Den nya gula halvmåneformade sprinten kan monteras enkelt för hand och snabbar upp monteringen. Sprintarna går också bra att beställa lösa och har artikelnummer 1880PINGUL

 

Kontakta oss gärna om ni har ytterligare frågor!