Testmontering av en DN 900 Ulefos Novarep

Det var en varm och solig Junidag i nordvästra Stockholm där Norrvatten, Veolia Water, NovaSiria och Ulefos samlades för en provmontering av en DN 900 Ulefos Novarep inkapslings-repmuff runt en skarvmuff på ett betongrör.

Norrvatten gör dessa typer av provmonteringar två gånger om året med olika produkter för att ta reda på hur man hanterar produkterna bäst, säkrast och snabbast för framtida installationer. Genom att göra det kan de också ta reda på om en produkt är möjlig att arbeta med eller inte.

De monterar normalt nya rörledningar och reparerar gamla rörledningar i ett stort område runt Stockholm med dimensioner mellan DN 600-1200. Vi kände att den här dagen var väldigt positiv och det var ett bra sätt för alla personer på plats att lära sig mer om produkten.