Spring för rent vatten

På Lördag är det äntligen dags för årets Göteborgsvarv. Ulefos & VA-Sverige springer för att fler människor i världens fattigaste länder ska få rent vatten –  Så spring med oss och bidra till organisationens livsviktiga arbete.

Idag saknar 844 miljoner människor i världen tillgång till rent vatten, och för att WaterAid ska kunna nå ännu fler har delar av Sveriges VA-bransch valt att springa Göteborgsvarvet 2019 för att stötta WaterAids arbete.

WaterAid är ny välgörenhetspartner till Göteborgsvarvet, och för att samla in pengar till WaterAid kommer deltagarna att starta egna insamlingar samt uppmärksamma varför rent vatten är så viktigt för global utveckling.

De som hittills har anmält att de ska springa är Mattias Höglund, VD för Pollex, Pär Dalhielm, VD för Svenskt Vatten, Jonas Sjöberg, VD för Ulefos, och Cecilia Chatterjee-Martinsen, generalsekreterare för WaterAid Sverige. Läs mer om vad de säger och registrera dig för en startplats nedan.

Läs mer och registrera dig för en startplats här

 

Har du inte möjlighet att själv delta så finns det flera sätt att hjälpa or­gan­i­sa­tio­nens livsviktiga arbete. Läs mer här